נוימן חיינר אדריכלים | סאפ – תחרות עיצוב פנים

סאפ – תחרות עיצוב פנים

פרויקט משותף עם אדריכלית תמי יניב

מקום שני בתחרות מוזמנים
שטח: 15,000 מ"ר

מקום: רעננה
שנה: 2013

התכנון כלל שטחי open space ורסטיליים במיוחד, קפיטריה ההופכת לחדר כינוסים, איזור לאירוח לקוחות חשובים ועוד.

הקונספט הושתת על אריזת כל הפונקציות המשרתות למארזים יעילים, המשאירים חלל פתוח נעים אך נשלט בגודלו ומקנה תחושות ביתיות.
בחללי העבודה נארזים החדרי הישיבות, מטבחונים, תאי דואר, מכונות צילום, חדרי המפגש, תאי טלפון וכו' למארזים הנקראים tool box. הם מפוזרים בחלל כך שהם מגדירים תתי אזורים (פיזית ואקוסטית) ומשרתים כל תת אזור בהתאם לצרכיו. בין המארזים נמצאים אזורי ישיבה ואזורי שיתוף המפוזרים בצורכה גמישה לחלוטין. ההצעה כוללת פיתוח לוחות ע"ג מסילות בתקרה, ופיתוח רהיט שולחן הכולל אפשרות יצירת בידוד ויזואלי ואקוסטי מוגבל בתוך החלל הפתוח. השימוש ב-tool box להפרדה בין החללים מיתר את הצורך בשימוש נרחב בקירות ובקירות זכוכית.

בקפיטריה נוצרו מארזים המכילים את כל אלמנטי הגשת המזון, ע"י שני סוגי lunch-box – האחד להגשת המנות החמות, והשני לאיסוף עצמי של סלטים, שתיה, וקינוח. ה- lunch-box יושב על גלגלים ממונעים וניתן להעמידו בחלל בצורות שונות או לאסוף את כל היחידות למארז צפוף בצד ע"מ לפנות את החלל במלואו לאירועים, הרצאות, מסיבות חברה, וכו'.

אזור האירוח ללקוחות החשובים נארז כולו כ magic box וכולל הפתעות כמשחקי מנהלים בקנה מידה ענק, גן זן הנשלט ע"י רובוט, ואיזורי ישיבה גמישים המופרדים במחיצות molo.

Design by MoZi