נוימן חיינר אדריכלים | NATURAL MUSEUM – COMPETITION

NATURAL MUSEUM – COMPETITION

Submitted for a competition in cooperation with Yoav Messer Architects

Area: ~20,000 Sq. Meters

Year: 2012

Out of admiration of nature, its phenomena, and the urban skeleton, the existing environment became the positive for the design (rather than the negative of the structure), and the building was design to cause only minimal changes to its setting. This is not nature and museum, but nature, museum, nature, museum, nature museum – as the design is divided into five structures separated by nature, incorporating the natural view into the exhibitions, making it an inseparable part of the museum. Extending the functionalities of the museum, the rooftops of the buildings – containing exhibitions, restaurants, and spots for leisure – stretch and connect to the adjacent road, transforming it from a passage to a place, and expanding the target audience of the museum.

Design by MoZi